המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את המרק הצח עם היין והתבלינים בסיר, ומביאים לרתיחה.
ממשיכים לבשל על להבה נמוכה כ-10 דקות. לפני האירוח מעבירים את המרק החם לכלי הפונדו (הפונדו מתחמם לאט מאוד, ולכן כדאי לשים בכלי את המרק כשהוא חם).
מחשבים כ-150-200 גרם בשר לכל סועד (על צלחות נפרדות, חותכים לחתיכות בגודל כ-22 ס"מ).
לרטבים השונים, מערבבים את מצרכי כל רוטב ורוטב.
לרוטב הסויה: מערבבים את כל החומרים בסיר קטן, ומחממים עד לרתיחה כדי שהקורנפלור יימס. מסירים מיד מהאש ומגישים.
מכינים בצלחות שטוחות את נתחי הבשר הלא מבושל, ובקעריות שמים רטבים שונים.
כל סועד לוקח מזלג ארוך, נועץ בקצהו נתח בשר ומכניס למרק. הבשר יהיה מוכן לאחר חמש דקות.
מוציאים, טובלים ברוטב זה או אחר לפי הבחירה, אוכלים ומכינים חתיכת בשר נוספת לטבילה.
אפשר להוסיף את הירקות חתוכים בגודל 1-3 ס"מ. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0