המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים במיקרו את השוקולד והחמאה. רצוי לעשות זאת בקערה גדולה מספיק להכלת כל החומרים.
מוסיפים סוכר ומערבבים.
מוסיפים את הביצים ותמצית הווניל ומערבבים.
מוסיפים את הקמח והמלח ומערבבים מעט עד שהתערובת אחידה. חשוב לא לערבב ערבוב יתר. עד לשלב זה ניתן להכין את הפונדנט מראש ואפילו לשמור במקרר עד להגשה.
מחממים תנור לחום של 180 מעלות בטורבו.
יוצקים את התערובת לכלי ההגשה או למנג'ט-גביעי מאפינס חד פעמי.
מניחים את הכלים מעל תבנית התנור ואופים למשך כ-12 דקות.
הפונדנט מוכן כשהשוליים שלו שחומים, המעטה פריך ואילו האמצע עדיין כהה.
מניחים לפונדנט להתקרר מעט לפני ההגשה. אם לא מגישים בכלי הגשה אישי מסירים את המנג'ט ומעבירים לצלחת הגשה.
לגיוון ניתן להוסיף לכל פונדנט קוביית שוקולד לבן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0