מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כ-90 דקות.
שלב 2
0 דקות
חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי). מעבירים לתבנית האפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות. מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.
שלב 3
20 דקות
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות. חוזרים על הפעולה עם שארית החומרים. מגישים חם ומייד.
שלב 1
מתוך
3
מערבבים בקערה את הקמח עם הסוכר והשמרים. מוסיפים את המים ו-2 כפות שמן הזית. לשים לבצק רך וגמיש. מכסים במגבת לחה ומשהים להתפחה (בקערה) למשך כ-90 דקות.
שלב 2
מתוך
3
חוצים את הבצק לשניים ומרדדים על משטח מקומח (לא דק מדי אך גם לא עבה מדי - שיצא גם פריך וגם עם עובי). מעבירים לתבנית האפייה. מזליפים מעל שמן זית. מסדרים את העגבניות. מפזרים מתערובת הגבינות. זורים מלח גס. זורים אורגנו יבש בנדיבות. שוב מזליפים מעט שמן זית.
שלב 3
מתוך
3
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך כרבע שעה עד 20 דקות. חוזרים על הפעולה עם שארית החומרים. מגישים חם ומייד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0