לחצת על קישור של צד שלישי ואתה עומד לעזוב את דף האינטרנט bishulim.il. אנא שים לב שאין לנו שליטה על פלטפורמות צד שלישי אלה ואיננו תומכים או מקבלים כל אחריות או חבות לגביהן, לרבות התוכן שלהן או הפונקציות שלהן. לכן, האינטראקציה שלך עם פלטפורמות אלה היא על אחריותך בלבד. איננו מקבלים אחריות על פלטפורמות צד שלישי אלה ועל התנאים וההגבלות שלהן. מידע נוסף בתנאי השימוש שלנו כאן
המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - לשים 5-6 דקות את כל הקמח שמרים, 1/3 1 כוסות מים, כפית מלח ו-3 כפות שמן זית, עד לקבלת בצק, מוסיפים מלח ושמן זית ולשים לאחידות. משאירים בקערה חצי שעה לתפיחה.
להכנת הסלסה- בקערה מערבבים את כל החומרים יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
מחלקים את הבצק ל- 5 חלקים.
מרדדים כל חלק לעובי של 1/2 ס"מ.
ממלאים מהסלסלה, מגלגלים לרולדה צרה ויוצרים צורת חילזון, מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
מתפיחים למשך חצי שעה, מחממים תנור לחום 180 מעלות.
כשהתנור חם מורחים מעט שמן זית ואופים למשך כ- 15 דקות עד להזהבה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0