המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מרחיקים את השומן של הכבדים וצולים את הכבדים (מטעמי כשרות).
מחממים שמן במחבת גדולה ומטגנים את הבצל על להבה גבוהה עד לגוון זהוב.
מוסיפים את הכבדים ומטגנים עד שהם מוכנים מבפנים. (מוציאים את אחת החתיכות מהמחבת וחותכים אותה, לוודא שהאדמומיות בפנים נעלמה).
מוסיפים למחבת את היין, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מערבבים ומסירים מן האש. מניחים בצד להצטנן.
טוחנים את הכבדים ואת הבצל במעבד מזון או במטחנת בשר. אם רוצים פאטה רך יותר, מוסיפים את פרוסת הלחם הסחוטה. טועמים שוב ומוסיפים מלח ופלפל במידת הצורך.
להגשה אלגנטית, צרים פרחי כבד במכשיר לעוגיות או בשקית להזלפת קצפת.
מקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0