המתכון הזה נוצר עבור 2 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול מביאים את המים לרתיחה ומוסיפים בערך 2-3 כפיות מלח, זה חשוב מאוד כדי שהפסטה תוכל לקבל בצורה טובה את הרוטב.
ברגע שהמים מבעבעים מוסיפים את הטליאטלה ומבשלים לפי הכתוב על השקית. שומרים חצי כוס ממי הבישול.
במקביל, במחבת נפרדת מוסיפים את החמאה ושמן הזית עד שהחמאה נמסה לגמרי. סוחטים מיץ מחצי לימון ומוסיפים למחבת.
מערבבים באופן מתמיד ומוסיפים את התימין, פלפל שחור והמלח.
לוקחים חצי כוס ממי בישול הפסטה ומוסיפים לרוטב תוך כדי ערבוב.
מסננים את הפסטה, ברגע שהוא מוכנה, ומוסיפים ישר לרוטב. מגישים ומגרדים מעל גבינת כבשים או עזים קשה, גרידת לימון ופלפל שחור גרוס.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0