המתכון הזה נוצר עבור 1 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
במחבת על אש נמוכה, צורבים את הערמונים עם החמאה והשום. כאשר החמאה התמוססה לחלוטין מוסיפים את הפטריות ומקפיצים הכול יחד למשך דקה.
מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במעט מלח ופלפל שחור ומצמצמים את הרוטב.
מבשלים את הפטוצ'יני בסיר עם מים חמים עד למידה הרצויה. מסננים ומוסיפים לרוטב ומקפיצים הכול יחד.
מעבירים את הפסטה לצלחת הגשה ומקשטים עם צנוברים ופרמז'ן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0