המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מרתיחים מים לפסטה (לפחות 4 ליטר), ממליחים היטב ומוסיפים קצת שמן זית.
במקביל, על מחבת גדולה ממיסים את החמאה בשמן הזית. מטגנים את הבצל ארבע דקות, מוסיפים שום וממשיכים לטגן עד שהבצל שקוף וריח השום נישא.
מוסיפים את הפטריות ומטגנים על אש גבוהה.
מוסיפים יין לבן ומבשלים לצמצום הנוזל.
מתבלים, מוסיפים שמנת ומסמיכים.
שמים את הפסטה בסיר ומבשלים לפי הוראות היצרן.
מסננים את המים מהפסטה ומערבבים ביחד עם הרוטב.
מגישים מיד ומוסיפים פטרוזיליה, שמיר ופרמזן מגוררת מלמעלה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0