המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה צ'ילי מתוק, סילאן/ דבש, לימון ורוטב סויה לרוטב.
מוציאים את הרגל מהפטריות.
משרים את הפטריות ברוטב כ-60 דקות.
ממלאים את הפטריות בגבינה.
טורפים בקערה נפרדת ביצה, ובקערה נפרדת מפזרים פירורי לחם, טובלים את הפטריות בביצה, ולאחר מכן, בפירורי לחם ומטגנים במחבת עם שמן.
מגישים חם. בתיאבון! *ניתן להמיר את גבינת הפטה בגליל גבינת עזים ואת הדבש בסילאן, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0