המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
בסיר גדול מחממים את השמן ומטגנים בו את הבצל, עד הזהבה.
מוסיפים את רצועות העוף ומקפיצים קלות, עד שהוא מלבין.
מוציאים את העוף והבצל מהסיר, ומעבירים לקערה.
מוסיפים כשתי כפות שמן לסיר ושופכים את האפונה, הגזרים, הפלפל והגמבה. מטגנים חמש דקות.
מוסיפים אורז ואת תערובת התיבול, ומטגנים עוד 2 דקות.
מוסיפים את המים או ציר המרק. ממליחים ומפלפלים. מכסים את הסיר, מרתיחים ומנמיכים את האש. מבשלים כ-20 דקות.
מוסיפים לסיר האורז את חזה העוף עם הבצל. מערבבים בעדינות, כדי שהאורז לא יהפוך לעיסה.
מפזרים מעל את הצנוברים ומגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0