מחממים חצי מכמות השמן במחבת. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים, אגב ערבוב, שלוש דקות. מוסיפים רבע כוס מרק עוף ומבשלים עד שהנוזלים נעלמים כמעט לגמרי. מסירים מהאש.
שלב 2
0 דקות
קולים את השקדים והפיסטוקים במחבת קטנה (ללא שמן) שתי דקות, עד שהשקדים מתחילים להזהיב. מעבירים לצלחת שטוחה, לסינון.
שלב 3
0 דקות
מסננים את האורז המושרה. מטגנים אותו שלוש דקות בסיר בשארית השמן על אש קטנה.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את כוס מרק העוף. מנמיכים להבה ומכסים. מבשלים חמש דקות
שלב 5
0 דקות
מוסיפים לסיר את שבבי השקדים והפיסטוקים, העוף, הזעפרן ונוזלי ההשריה שלו, מלח, פלפל ואת קוביות הפלפלים. מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגו באורז.
שלב 6
0 דקות
מסירים מהאש. מסירים את המכסה ומכסים את הסיר במקומו במגבת מטבח נקייה. מחכים חמש דקות, מערבבים עם גרגרי הרימונים ומגישים.
שלב 1
מתוך
6
מחממים חצי מכמות השמן במחבת. מוסיפים את קוביות חזה העוף ומטגנים, אגב ערבוב, שלוש דקות. מוסיפים רבע כוס מרק עוף ומבשלים עד שהנוזלים נעלמים כמעט לגמרי. מסירים מהאש.
שלב 2
מתוך
6
קולים את השקדים והפיסטוקים במחבת קטנה (ללא שמן) שתי דקות, עד שהשקדים מתחילים להזהיב. מעבירים לצלחת שטוחה, לסינון.
שלב 3
מתוך
6
מסננים את האורז המושרה. מטגנים אותו שלוש דקות בסיר בשארית השמן על אש קטנה.
שלב 4
מתוך
6
מוסיפים את כוס מרק העוף. מנמיכים להבה ומכסים. מבשלים חמש דקות
שלב 5
מתוך
6
מוסיפים לסיר את שבבי השקדים והפיסטוקים, העוף, הזעפרן ונוזלי ההשריה שלו, מלח, פלפל ואת קוביות הפלפלים. מערבבים היטב. מכסים ומבשלים על אש קטנה עד שכל הנוזלים נספגו באורז.
שלב 6
מתוך
6
מסירים מהאש. מסירים את המכסה ומכסים את הסיר במקומו במגבת מטבח נקייה. מחכים חמש דקות, מערבבים עם גרגרי הרימונים ומגישים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0