מניחים את פרוסות הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל פלפל גרוס לפי הטעם ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.
שלב 5
0 דקות
בנתיים מכינים את רוטב: חותכים את הגמבה לקוביות גדולות גסות, מחממים שמן בסיר ומטגנים על אש בינונית, עד לקבלת צבע כתמתם. מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות גדולות גסות. מטגנים עד שמבעבע.
שלב 6
0 דקות
מוסיפים את הסלרי, פלפל חריף, שיני השום וכוסברה ומערבבים היטב.
מניחים את פרוסות הדג בתבנית מרופדת בנייר אפייה, מפזרים מעל פלפל גרוס לפי הטעם ומכניסים לתנור למשך 15 דקות.
שלב 5
מתוך
8
בנתיים מכינים את רוטב: חותכים את הגמבה לקוביות גדולות גסות, מחממים שמן בסיר ומטגנים על אש בינונית, עד לקבלת צבע כתמתם. מוסיפים את העגבניות חתוכות לקוביות גדולות גסות. מטגנים עד שמבעבע.
שלב 6
מתוך
8
מוסיפים את הסלרי, פלפל חריף, שיני השום וכוסברה ומערבבים היטב.
הערות 0