המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים בקערה את הקמח עם המלח, הפלפל והפפריקה.
טובלים את הדגים בקמח ומקמחים משני הצדדים. מנערים מעודפי קמח
מחממים שמן לטיגון עמוק או לחצי טיגון.
מטגנים את הדגים משני הצדדים עד שהם מזהיבים יפה. מוציאים לנייר סופג.
אם רוצים מקשטים בפטריות מטוגנות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0