מכינים רוטב מכל החומרים למעט הדניס. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 2
0 דקות
יוצקים לתבנית אפייה (פיירקס או חד פעמית) כמה כפות מהרוטב, ומורחים את התחתית. מסדרים מעל את הפילטים עם צד העור כלפי מטה. הפילטים יכולים להיות מסודרים כמו רעפים או קלפים, כלומר ששולי פילה אחד יכולים לכסות את שולי הפילה שלידו.
שלב 3
0 דקות
יוצקים מעל את הרוטב. אופים בחום של 180 מעלות כ-15-20 דק' (אין צורך לכסות את התבנית). מגישים מיד.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
3
מכינים רוטב מכל החומרים למעט הדניס. טועמים ומתקנים תיבול.
שלב 2
מתוך
3
יוצקים לתבנית אפייה (פיירקס או חד פעמית) כמה כפות מהרוטב, ומורחים את התחתית. מסדרים מעל את הפילטים עם צד העור כלפי מטה. הפילטים יכולים להיות מסודרים כמו רעפים או קלפים, כלומר ששולי פילה אחד יכולים לכסות את שולי הפילה שלידו.
שלב 3
מתוך
3
יוצקים מעל את הרוטב. אופים בחום של 180 מעלות כ-15-20 דק' (אין צורך לכסות את התבנית). מגישים מיד.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0