המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, מקמחים משני הצדדים ומנערים מקמח עודף.
מחממים במחבת שמן זית ומטגנים את הדגים משני הצדדים עד להזהבה. מעבירים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ושומרים בתנור חם.
מנקים את המחבת ומוסיפים שמן זית, שום, לימון כבוש, עגבניות וצלפים ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים את מיץ הלימון, היין הלבן ומתבלים במלח, פלפל וסוכר. מבשלים 3 דקות נוספות ומסירים מהלהבה.
מוסיפים את עשבי התיבול, מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.
מוציאים מהמחבת מחצית מכמות הרוטב ומניחים בצד.
מבשלים את הפטוציני לפי ההוראות שעל האריזה, מסננים, מעבירים למחבת ומערבבים עם הרוטב.
מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הפטוציני לצלחות אישיות, מניחים מעל פילה דניס, יוצקים מעל מהרוטב ומגישים מיד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0