המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
צולים את כל הירקות מלבד הלימון על מנגל לוהט עד להשחמה.
קוצצים היטב בעזרת סכין את הירקות.
שמים את כל הירקות בקערה ומתבלים במלח לימון ושמן זית.
את הדג צולים במחבת כ- 3 דק מכל צד, מתבלים במלח ופלפל.
להגשה: על צלחת מניחים כמה כפות מהסלט ומעל מניחים את הדג. מגישים עם טחינה טובה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0