המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מניחים את הדגים בתבנית.
מחממים תנור לחום בינוני.
מערבבים בקערה מיונז, מלח, פלפל ושום ומורחים את הדג. מפזרים מעל את השקדים הטחונים עד ציפוי.
אופים במשך 20-25 דקות, מגישים בתוספת סלט ירקות מרענן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0