המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להשרות את נתחי הדג מספר שעות במיץ לימון. לשטוף היטב.
לטבול בביצה מעורבבת עם תבלינים כגון: מלח, פלפל ופפריקה מתוקה, ואז לטבול בפירורי לחם.
לטגן היטב משני הצדדים.
להגיש חם עם לימון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0