המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שופכים על נתחי הפילה מיץ לימון, משהים כחצי שעה, ולבסוף מייבשים במגבת נייר.
טורפים את החלבון עם הקורנפלור, וטובלים את הדגים בבלילה.
מחממים שמן בווק (או בסיר עמוק), ומטגנים את הדגים עד שהם מזהיבים ונעשים פריכים.
מוציאים את הדגים, מניחים אותם על מגבות נייר על מנת לספוג את השמן.
משאירים בווק כמות של 2 כפות שמן, מוסיפים את הפטריות, הבצל הירוק והזנגביל.
מטגנים, ותוך כדי בחישה במשך 30 שניות מוסיפים את הסוכר, המלח, רוטב הסויה, היין והמים.
מביאים לרתיחה, מוסיפים את הדגים ומבשלים תוך רתיחה קלה במשך שתי דקות.
מטפטפים שמן שומשום ומגישים חם. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0