המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מנגבים היטב את נתחי הסלמון במגבות נייר ומתבלים במלח גס.
צורבים ללא שמן על מחבת חמה מאוד, משני הצדדים, כדקה מכל צד, עד שמתחיל להשחים.
מוסיפים פלפל, יין, ג'ינג'ר ושום ומבשלים בבעבוע עדין, 5 דקות, עד שהסלמון עשוי. הופכים פעם אחת במהלך הבישול.
מוציאים את הנתחים בכף מחוררת ומניחים בצד (שומרים חם, הכי טוב להניח בתנור אפייה שחומם לחום נמוך). מרתיחים את הרוטב שבמחבת ומצמצמים לסירופ בכמות של שליש כוס. מסירים מהאש.
בוחשים לתוך הסירופ החם את החמאה וטורפים היטב. החמאה תגרום לסירופ להיות מבריק.
טועמים, מתקנים תיבול ויוצקים על נתחי הדג.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0