המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
חותכים את הדג לארבעה נתחים שווים. מתבלים במלח ופלפל וטובלים בשומשום מכל הצדדים (השומשום נדבק בקלות לדג).
מחממים את השמן במחבת בינונית על להבה גבוהה. מוסיפים את נתחי הדג ומטגנים 4-5 דקות מכל צד. מוציאים מהמחבת ומגישים.
מומלץ להגיש בתוספת אפונה סינית בשומשום, או בתוספת אורז עם אורז בר.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0