טורפים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה, את הביצים, קליפת לימון, וסוכר וניל.
שלב 3
0 דקות
מוסיפים את החלב בקילוח דק וטורפים היטב.
שלב 4
0 דקות
מוסיפים את כל הקמח בבת אחת וטורפים, עד שמתקבלת תערובת נוזלית וכמעט אחידה (זה בסדר אם נשארים כמה גושים קטנים).
שלב 5
0 דקות
מתיכים את החמאה במחבת על הכיריים ומסחררים, כך שגם שולי המחבת יצופו בחמאה. כשהמחבת והחמאה לוהטות, יוצקים פנימה את התערובת ומכניסים לתנור (אין צורך לכסות).
שלב 6
0 דקות
אופים כרבע שעה עד שהשוליים משחימים ותופחים מאוד.
שלב 7
0 דקות
מגישים למרכז השולחן ופורסים מיד למשולשים כמו פיצה. מגישים עם מייפל ושוקולד.
שלב 1
מתוך
7
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
שלב 2
מתוך
7
טורפים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה, את הביצים, קליפת לימון, וסוכר וניל.
שלב 3
מתוך
7
מוסיפים את החלב בקילוח דק וטורפים היטב.
שלב 4
מתוך
7
מוסיפים את כל הקמח בבת אחת וטורפים, עד שמתקבלת תערובת נוזלית וכמעט אחידה (זה בסדר אם נשארים כמה גושים קטנים).
שלב 5
מתוך
7
מתיכים את החמאה במחבת על הכיריים ומסחררים, כך שגם שולי המחבת יצופו בחמאה. כשהמחבת והחמאה לוהטות, יוצקים פנימה את התערובת ומכניסים לתנור (אין צורך לכסות).
שלב 6
מתוך
7
אופים כרבע שעה עד שהשוליים משחימים ותופחים מאוד.
שלב 7
מתוך
7
מגישים למרכז השולחן ופורסים מיד למשולשים כמו פיצה. מגישים עם מייפל ושוקולד.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0