המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
טורפים בקערה בעזרת מזלג או מטרפה, את הביצים, קליפת לימון, וסוכר וניל.
מוסיפים את החלב בקילוח דק וטורפים היטב.
מוסיפים את כל הקמח בבת אחת וטורפים, עד שמתקבלת תערובת נוזלית וכמעט אחידה (זה בסדר אם נשארים כמה גושים קטנים).
מתיכים את החמאה במחבת על הכיריים ומסחררים, כך שגם שולי המחבת יצופו בחמאה. כשהמחבת והחמאה לוהטות, יוצקים פנימה את התערובת ומכניסים לתנור (אין צורך לכסות).
אופים כרבע שעה עד שהשוליים משחימים ותופחים מאוד.
מגישים למרכז השולחן ופורסים מיד למשולשים כמו פיצה. מגישים עם מייפל ושוקולד.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0