המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שוברים את הפתי בר במעבד מזון או באופן ידני (מכניסים את הפתי בר לשקית כפולה, סוגרים וחובטים עם מערוך בעדינות) ומעבירים לקערה.
ממיסים חמאה במיקרוגל במשך כחצי דקה.
מוסיפים לקערה עם שברי הפתי- בר את החמאה המומסת, החלווה, האגוזים, החלב והסוכר ומערבבים היטב עד קבלת תערובת אחידה.
מעבירים את התערובת לתבנית מלבנית, דוחסים ומיישרים.
מכניסים את התבנית (תבנית מלבנית בגודל של 20/30 ס”מ) לקירור במקפיא ומתחילים בהכנת הטראפלס.
להכנת הטראפלס: שוברים את השוקולד לקוביות ומניחים בקערה מתאימה לחימום במיקרוגל.
מוסיפים את השמנת המתוקה ומחממים במיקרוגל כדקה (תלוי בעצמת המיקרוגל, יש להימנע מרתיחה). מערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ומבריקה.
מוציאים את התבנית מהמקפיא ויוצקים על הבסיס את השוקולד. מכניסים למקפיא למשך 240 דקות לפחות.
חותכים לקוביות לפני הגשה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0