המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מכינים בצק: מערבבים בקערה קמח שמרים וסוכר, מוסיפים מים ושמן ולשים כשתי דקות. מוסיפים מלח וממשיכים ללוש כ-7 דקות נוספות עד קבלת בצק רך וגמיש.
מכסים במגבת לחה או ניילון נצמד ומניחים לתפיחה עד שהבצק מכפיל את נפחו.
לאחר תפיחה מוציאים את האוויר, מכדררים לכדור חלק ומניחים להתפחה שנייה למשך כחצי שעה.
מרדדים את הבצק על נייר אפייה לעובי של כ-1/2 ס"מ בצורה עגולה/מרובעת.
מעבירים את הנייר עם הבצק לתבנית, מורחים רסק עגבניות ואורגנו, מפזרים גבינה צהובה מגורדת ומוסיפים תוספות שאוהבים - זיתים, גמבה, בצל או תירס.
אופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות, למשך כ-10-15 דקות, או עד שהגבינה מבעבעת וקצוות הבצק שחומים.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0