המתכון הזה נוצר עבור 3 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
להכנת הבצק - מערבבים היטב קמח שמרים, מלח, סוכר, מים ו- 4 כפות שמן זית, מכסים במגבת ומתפיחים חצי שעה.
להכנת הרוטב - מבשלים 2 כפות שמן זית, עגבניות ושום ומוסיפים את רסק העגבניות. מוסיפים 4 כפות מים ותבלינים ומבשלים תוך ערבוב כ– 7 דקות. מצננים.
להרכבת הפיצה - מחלקים את הבצק ל– 3 חלקים. מרדדים כל חלק ומסדרים אותו על תבנית משומנת, יוצקים מהרוטב ומפזרים את הגבינות והתוספות.
אופים בחום של 190 מעלות כ – 20 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1