המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים בקערה את הביצה עם החלב, עם הסוכר ועם המלח.
מכניסים לקערה את טבעות הבצל ומערבבים היטב.
מוסיפים את קמח המצה ומערבבים טוב בעזרת כפות הידיים.
מחממים שמן לטיגון עמוק בסיר עם רשת ושופכים את עיסת הבצל לתוך הרשת. משטחים יפה ומטגנים כ 20 דקות עד שמתקבלת מעטפת פריכה.
מסננים את השמן העודף על ידי העמדת הרשת על רגליה.
מוציאים לנייר סופג ומגישים פושר, חתוך למשולשים כמו פיצה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0