מכניסים את הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן ומים ומערבלים עם וו גיטרה למשך כ- 2 דקות (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
שלב 3
5 דקות
מכסים את הקערה ומשהים למשך 5 דקות.
שלב 4
5 דקות
פורסים נייר אפיה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. שמים את הבצק על נייר האפייה.
( מתאים לשתי תבניות תנור בגודל של 30*35) משמנים מעט מערוך ומרדדים את הבצק לפי גודל התבנית.
שלב 5
0 דקות
מעבירים את נייר האפייה לתבנית. מחוררים את הבצק עם מזלג.
שלב 6
0 דקות
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 4-5 דקות.
שלב 7
0 דקות
מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות בכמות הרצויה. מעליו מפזרים גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת. ניתן להוסיף תוספות שאוהבים (זיתים, בצל, עגבניות, גבינה בולגרית...).
שלב 8
0 דקות
מחזירים לתנור לאפייה שנייה של כ- 5-6 דקות.
שלב 9
0 דקות
מוציאים מהתנור כאשר הגבינה מבעבעת והבצק השחים בתחתית. בתאבון!
שלב 1
מתוך
9
מחממים תנור לחום של 250 מעלות.
שלב 2
מתוך
9
מכניסים את הקמח לקערת המיקסר. מוסיפים שמן ומים ומערבלים עם וו גיטרה למשך כ- 2 דקות (עד שכל החומרים מתאחדים לבצק).
שלב 3
מתוך
9
מכסים את הקערה ומשהים למשך 5 דקות.
שלב 4
מתוך
9
פורסים נייר אפיה חתוך לפי גודל התבנית על משטח עבודה. מחלקים את הבצק לשני חלקים שווים. שמים את הבצק על נייר האפייה.
( מתאים לשתי תבניות תנור בגודל של 30*35) משמנים מעט מערוך ומרדדים את הבצק לפי גודל התבנית.
שלב 5
מתוך
9
מעבירים את נייר האפייה לתבנית. מחוררים את הבצק עם מזלג.
שלב 6
מתוך
9
מכניסים לתנור לאפייה של כ- 4-5 דקות.
שלב 7
מתוך
9
מוציאים מהתנור, מורחים רוטב עגבניות בכמות הרצויה. מעליו מפזרים גבינה צהובה/ מוצרלה מגורדת. ניתן להוסיף תוספות שאוהבים (זיתים, בצל, עגבניות, גבינה בולגרית...).
שלב 8
מתוך
9
מחזירים לתנור לאפייה שנייה של כ- 5-6 דקות.
שלב 9
מתוך
9
מוציאים מהתנור כאשר הגבינה מבעבעת והבצק השחים בתחתית. בתאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0