המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מחממים תנור לחום של 180 מעלות טורבו.
מכניסים את הקמח שמרים לקערת המיקסר. מוסיפים את הסוכר, מלח, שמן והמים, ומערבלים ידנית או עם וו גיטרה כ-2 דקות, עד שכל החומרים מתאחדים לבצק.
מכסים את הקערה, ומשהים כשעתיים.
מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים על משטח מקומח.
מרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
מרדדים את עיגול הבצק בהתאם לגודל התבנית.
מורחים את רוטב העגבניות בכמות הרצויה.
מפזרים גבינה צהובה או מוצרלה מגורדת ותוספות שאוהבים (זיתים, תירס, בצל, עגבניות, פלפלים, פטריות, גבינה בולגרית ועוד).
אופים כ-40 דקות, עד שהפיצה מזהיבה. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 1