המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מכניסים לקערת מיקסר כוס וחצי (280 מ"ל) מים, ומפוררים לתוכם קוביית שמרים טריים (25 גרם).
מוסיפים את תוכן שקית התערובת, ומערבלים באיטיות בעזרת וו לישה.
לאחר קבלת בלילה אחידה מוסיפים 1 כף (15 גרם) שמן זית. ממשיכים בערבול במהירות נמוכה למשך 5 דקות.
מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים במקום חמים למשך כ-30 דקות, עד להכפלת הנפח.
לאחר ההתפחה משטחים את הבלילה בעזרת מרית משומנת על גבי תבנית לפיצה עם נייר אפייה ומשומנת. משהים בתבנית למשך 5 דקות נוספות.
מוסיפים רוטב עגבניות, גבינה ותוספות אהובות. אופים בתנור שחומם מראש לחום של 220 מעלות למשך 20 דקות. מומלץ לאפות את הבצק בחלק העליון של התנור.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0