שמים בקערת המיקסר חצי מכמות המים, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.
שלב 2
10 דקות
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וקצת מכוס שמן הזית ולשים במהירות איטית.
תוך כדי לישה מוסיפים את שאר שמן הזית והמים, באיטיות.
לשים 10 דקות עד שהבצק מתגבש לכדור יפה.
שלב 3
25 דקות
מאחדים את המלח. מעבירים את הבצק להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית כ-25 דקות או יותר.
ככל שמתפיחים את הבצק יותר (עד 72 שעות) הוא ישתבח!
לאחר 25 דקות הבצק מוכן, אפשר להתפיח אותו גם עד 72 שעות אבל כבר אחרי 25 דקות הוא מעולה ומתאים לכל מטרה.
שלב 4
5 דקות
להכנת המילוי:
במחבת רחבה שמים את שמן הזית, מוסיפים את התרד והשום, מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת, בזיליקום, אגוז המוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקירור עד שהבצק מוכן. חשוב שהרוטב ייגע בבצק כשהוא קר ולא חם.
שלב 5
5 דקות
על משטח עבודה פותחים את הבצק, לא חייבים לקמח כי הבצק ממש נוח לעבודה.
מכסים את שולי הבצק בשמן זית ושמים מעל פירורים מתובלים.
מוסיפים את הרוטב וגבינת המוצרלה.
שלב 6
15 דקות
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו כרבע שעה, או עד שמתקבל צבע יפה.
שלב 7
1 דקות
ניתן לעטר אחרי האפייה בעלי רוקט.
לאופציה חריפה/ פיקנטית ניתן להוסיף פלפל צ'ילי.
שלב 1
מתוך
7
שמים בקערת המיקסר חצי מכמות המים, מוסיפים את השמרים והסוכר ומערבבים.
שלב 2
מתוך
7
מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה וקצת מכוס שמן הזית ולשים במהירות איטית.
תוך כדי לישה מוסיפים את שאר שמן הזית והמים, באיטיות.
לשים 10 דקות עד שהבצק מתגבש לכדור יפה.
שלב 3
מתוך
7
מאחדים את המלח. מעבירים את הבצק להתפחה בקערה משומנת היטב בשמן זית כ-25 דקות או יותר.
ככל שמתפיחים את הבצק יותר (עד 72 שעות) הוא ישתבח!
לאחר 25 דקות הבצק מוכן, אפשר להתפיח אותו גם עד 72 שעות אבל כבר אחרי 25 דקות הוא מעולה ומתאים לכל מטרה.
שלב 4
מתוך
7
להכנת המילוי:
במחבת רחבה שמים את שמן הזית, מוסיפים את התרד והשום, מוסיפים מעט מלח ומערבבים היטב.
מוסיפים את השמנת, בזיליקום, אגוז המוסקט ומלח ופלפל לפי הטעם, ומעבירים לקירור עד שהבצק מוכן. חשוב שהרוטב ייגע בבצק כשהוא קר ולא חם.
שלב 5
מתוך
7
על משטח עבודה פותחים את הבצק, לא חייבים לקמח כי הבצק ממש נוח לעבודה.
מכסים את שולי הבצק בשמן זית ושמים מעל פירורים מתובלים.
מוסיפים את הרוטב וגבינת המוצרלה.
שלב 6
מתוך
7
אופים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות טורבו כרבע שעה, או עד שמתקבל צבע יפה.
שלב 7
מתוך
7
ניתן לעטר אחרי האפייה בעלי רוקט.
לאופציה חריפה/ פיקנטית ניתן להוסיף פלפל צ'ילי.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות
1
ע
ענת
האם במקום תרד אפשר פיטריות?
מערכת בישולים
היי, אפשר, תטגני אותן גם כמו את התרד בשלבי ההכנה 🌾
הערות 1