המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה גדולה את מרכיבי הבצק, עד לקבלת בצק עדין, אחיד וחלק.
מרפדים תבנית אפייה של התנור בנייר אפייה.
מרדדים מעט את הבצק, שיתאים לגודל התבנית ומניחים על נייר האפייה שבתבנית.
מערבבים בקערה נפרדת את כל מרכיבי הרוטב (מלבד הזיתים והגבינה), עד לקבלת תערובת אחידה.
מפזרים ומורחים מעל הבצק שבתבנית את הרוטב באופן אחיד, ומפזרים מעל את הגבינה המגורדת והזיתים.
מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות ואופים כ-25 דקות, עד לתפיחה קלה של הבצק והשחמה-הזהבה יפה של הפיצה. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0