המתכון הזה נוצר עבור 8 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים בקערה את הקמח, המים הסוכר המלח והשמן.
לשים עד שמקבלים בצק אחיד ולא דביק.
שמים בצד כשעה עד להתפחה.
לאחר מכן משטחים את הבצק על תבנית ומרדדים.
שופכים את הרוטב.
על הבצק מפזרים את התוספות (לפי בחירת טונה, זיתים, פתריות,תירס) ולאחר מכן את הגבינה הצהובה.
אופים בתנור על חום 180 למשך 20 דקות ומגישים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0