המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים במיקסר את כל חומרי הבצק, מלבד המלח ולשים כעשר דקות. את המלח מוסיפים בטפטוף תוך כדי הלישה.
מתפיחים כחצי שעה.
מבשלים את התרד במי מלח רותחים מספר דקות.
מוציאים ומסננים. קוצצים את התרד.
מערבבים את התרד, הגבינה והשום בקערית.
מרדדים את הבצק לעלה עגול בעובי של ס"מ.
מפזרים את תערובת התרד מעל הבצק ומעליו מזלפים שמן זית.
אופים בחום של 200 מעלות כ-15 דקות. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0