המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ל-3 כוסות קמח מוסיפים את המים ושמן זית.
לשים ידנית כ- 7-5 דקות עד שהבצק קצת דביק ורך.
מניחים את הבצק שייתפח כשעה עד להכפלת הנפח מתחת למגבת או ניילון נצמד.
לאחר מכן יוצרים כדורים קטנים, מרדדים אותם בעזרת מערוך על משטח מקומח, ומניחים על נייר אפיה במגשים.
מורחים רסק עגבניות על הפיצות האישיות.
חותכים גמבות ועגבניות ומניחים על כל פיצה.
מפזרים אורגנו וגבינה צהובה מגורדת.
אופים בתנור כ15 דקות.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0