המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
קוצצים גס את הבצל ומזהיבים במחבת עם 2 כפות שמן זית.
מבשלים את האפונה לפי הוראות היצרן.
מבשלים את תפוחי האדמה, עד שמתרככים.
מעבירים את הבצל המאודה, תפוחי האדמה והאפונה למעבד מזון.
מוסיפים חמאה ומלח וטוחנים למחית חלקה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0