שמים מים בסיר ומלח ומרתיחים. כשהמים רותחים, שמים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
שלב 3
0 דקות
כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים ומשאירים לשתי דקות בצד. לאחר שתי דקות, מעבירים לקערה ומועכים את תפוחי האדמה. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים שוב ומניחים בצד.
שלב 4
0 דקות
לבצל המטוגן: שוטפים את הבצל, מקלפים, חותכים לקוביות קטנות/טבעות ומעבירים לקערה. מפזרים מעל הבצל קורט פפריקה, מלח ופלפל. מחממים שמן במחבת וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 5
0 דקות
להגשת המנה: מעבירים את הפירה לצלחת ומעל שמים את הבצל המטוגן.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
5
שוטפים את תפוחי האדמה, מקלפים וחותכים לקוביות.
שלב 2
מתוך
5
שמים מים בסיר ומלח ומרתיחים. כשהמים רותחים, שמים את קוביות תפוחי האדמה ומבשלים עד שהם רכים.
שלב 3
מתוך
5
כשתפוחי האדמה מוכנים, מסננים ומשאירים לשתי דקות בצד. לאחר שתי דקות, מעבירים לקערה ומועכים את תפוחי האדמה. מוסיפים את החמאה ומערבבים היטב. מוסיפים מלח ופלפל, מערבבים שוב ומניחים בצד.
שלב 4
מתוך
5
לבצל המטוגן: שוטפים את הבצל, מקלפים, חותכים לקוביות קטנות/טבעות ומעבירים לקערה. מפזרים מעל הבצל קורט פפריקה, מלח ופלפל. מחממים שמן במחבת וכשהוא חם מטגנים את הבצל עד להזהבה.
שלב 5
מתוך
5
להגשת המנה: מעבירים את הפירה לצלחת ומעל שמים את הבצל המטוגן.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0