המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה (פרט למיץ לימון, שמן זית וטימין).
מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג ומוסיפים קליפת לימון מגורדת וטימין. טובלים את הדגים בבלילה.
טובלים את הדגים בפירורי לחם. מכניסים לסיר עם שמן עמוק, מטגנים עד להזהבה ומסננים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0