המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מזליפים מעט שמן זית ומיץ לימון על הדג ומוסיפים קליפת לימון מגורדת ותימין.
טורפים את חומרי הבלילה בקערה גדולה.
מחממים שמן לטיגון עמוק.
טובלים את הדגים בבלילה ומצפים בפירורי לחם.
מכניסים לסיר עם שמן עמוק, מטגנים עד הזהבה ומסננים.
בהגשה: מניחים את הדג על צלחת, ומוסיפים צ'יפס וקטשופ.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0