המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מטגנים את הבצל עד להזהבה, מוסיפים את האורז + חצי כוס מים ותבלינים ומערבבים. ממשיכים לטגן עד שהמים מתאדים,
בקערה שמים את הבשר והפטרוזיליה, מוסיפיים את תערובת האורז והבצל, התבלינים והביצה. מערבבים עד תערובת מלית אחידה.
ממלאים את הפלפלים עד 3/4 גובה.
מסדרים בסיר את הפלפלים עומדים עם הפתח כלפי מעלה. ממלאים מים בסיר עד שלוש רבעי גובה הפלפלים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים חצי כוס קטשופ, רסק עגבניות אחד קטן, פלפל שחור וקצת מלח.
מבשלים שעה וחצי על אש קטנה.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0