המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מטגנים קוביות בצל עד שמזהיב, מוסיפים שום, רסק עגבניות ומים. מתבלים בפלפל שחור ובמלח לפי הטעם.
שופכים מים רותחים על הפתיתים, מכסים ומחכים עשר דקות.
מוסיפים לפתיתים את הירקות (אם מכינים בשרי מוסיפים גם את ההודו).
מערבבים לתערובת אחידה, ממלאים את הפלפלים בתערובת ומסדרים בסיר זה לצד זה.
מבשלים כשעה על להבה נמוכה, בודקים מדי פעם ומוסיפים מים על פי הצורך.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0