המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מבשלים את הפתיתים לפי ההוראות ע"ג האריזה.
מחממים שמן בסיר רחב ומטגנים בצל וגזר להזהבה. מוסיפים בשר ומטגנים 2 דקות עד שהבשר מעט מתפורר אך עדיין אדום.
מסירים מהכיריים, מוסיפים את הפתיתים, עגבניות, תבלינים ועשבי תיבול ומערבבים.
מחממים תנור ל-180 מעלות.
מערבבים את כל חומרי הרוטב ויוצקים שני שליש ממנו לסיר.
ממלאים את הפלפלים ומסדרים בסיר בשכבה אחת. את יתר הרוטב יוצקים שווה בשווה לתוך הפלפלים הממולאים.
מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות תוך כדי בעבוע.
מכסים ומעבירים לתנור. אופים 30 דקות.
מורידים את הכיסוי ומזהיבים עוד 10 דקות.
לגרסה צמחונית - ניתן להמיר את הבשר בחבילת טחון צמחוני טבעול, לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0