המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
ממיסים את החמאה, ומצננים.
שמים את כל חומרי הבצק והחמאה הצוננת, מלבד המלח, בקערת המיקסר.
מעבדים עם וו לישה כעשר דקות, עד שמתקבל בצק רך ומבריק.
מוסיפים את המלח ומערבלים דקה נוספת.
מפזרים על הבצק קצת קמח כדי שלא יידבק לשקית בשעת ההתפחה, מכסים את קערת המיקסר בניילון נצמד, ומניחים להתפחה כשעה במקרר.
חוצים את הפלפלים, ומניחים בתבנית אפייה כשגבם מופנה מעלה.
קולים בתנור בחום של 170 מעלות למשך כחצי שעה. מצננים את הפלפלים, ומסירים את הקליפה.
חותכים לרצועות, ומניחים בקערה.
חותכים את הגבינה למלבנים באורך 10 ס"מ וברוחב ס"מ.
מחלקים את הבצק לכדורים במספר זהה למלבני הגבינה.
מרדדים כל חלק למלבן ארוך, ועוטפים כל מלבן גבינה ושתי רצועות פלפלים עד לכיסוי.
מסדרים בתבנית אפייה במרחק של 5 ס"מ זה מזה.
ממתינים כעשרים דקות להתפחה חלקית.
מברישים את המאפים בחלמון מעורבב במים, וזורים קצח מעל לפני הכנסתם לתנור. אופים בתנור בחום 175 מעלות עד שהם מזהיבים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0