המתכון הזה נוצר עבור 6 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מוציאים מהעגבניות הבינוניות את התוכן (בשר העגבניות והגרעינים), וחותכים לקוביות.
הכנת הרוטב: מחממים במחבת גדולה, או בווק מחצית מהשמן, ומקפיצים את רצועות העוף בשני מחזורים, תוך כדי ערבוב כ-3 דקות, עד שהעוף משנה את צבעו.
מוציאים מהמחבת ומניחים בצד. מוסיפים למחבת את יתרת השמן, קוביות העגבניות, עגבניות השרי, עגבניות מיובשות, הפלפל החריף והשום ומקפיצים כ-4 דקות. מתבלים ברוטב סויה, חומץ בלסמי וסוכר חום, ומקפיצים שתי דקות נוספות.
מחזירים למחבת את רצועות העוף, מתבלים במלח ובפלפל ומערבבים דקה. מסירים מהאש, מוסיפים את עשבי התיבול ומערבבים. טועמים ומשפרים תיבול.
מבשלים את הפסטה לפי ההוראות. יוצקים את הרוטב לפסטה ומערבבים היטב.
להגשה: מחלקים את הפסטה לצלחות אישיות, מפזרים מעל מעט בצל ירוק, מזליפים מעט שמן זית ומגישים. בתיאבון!
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0