המתכון הזה נוצר עבור 12 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
שמים את כל חומרי הבצק בקערת המיקסר ומפעילים למשך 10 דקות.
משהים להתפחה למשך שעתיים. באמצע, אחרי שעה, חובטים בבצק ומניחים לשעה נוספת.
מטגנים בשמן זית את הבצל ומוסיפים את החצילים והפלפלים.
מכבים את האש, מוסיפים את יתר חומרי המלית, ומערבבים.
מחלקים את הבצק ל-12 כדורים.
מרדדים כל כדור על משטח מקומח לעלה בקוטר 12 ס"מ.
שמים במרכז כל עלה כף גדושה מהמילוי המוכן ומקפלים את הבצק ל-2. מהדקים היטב את שולי הבצק.
מטגנים את הכיסונים בטיגון חצי עמוק עד השחמה.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0