המתכון הזה נוצר עבור 10 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים את הביצים, הסוכר, תמצית הווניל, כוס החלב ואבקת האפייה.
לאחר מכן, מוסיפים את הקמח ומערבבים (ניתן לערבב ידנית, אך עדיף במיקסר).
שמים כפית שמן על המחבת ומורחים אותו עם נייר סופג על כל הדפנות. מחכים שהשמן יתחמם.
לאחר שהשמן התחמם, שופכים מהתערובת (במצקת) למחבת. מטגנים שתי דקות, והופכים לטיגון נוסף של שתי דקות.
לאחר טיגון של כל שלושה פנקייקים, חוזרים על פעולת השמן. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0