המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
מערבבים בקערה קמח אורז, קמח טפיוקה, עמילן תפוח אדמה, אבקת חלב יבשה, תחליף סוכר, אבקת אפייה, סודה לשתייה, מלח וכפית מסטיק xanthan (תחליף גלוטן).
מוסיפים ביצים, מים ושמן ומערבבים עד שכמעט לא נשארים גושים.
מחממים מחבת גדולה משומנת היטב על אש בינונית.
יוצקים כף מהתערובת למחבת ומבשלים עד שמתחילות להיווצר בועות.
הופכים וממשיכים לבשל עד להזהבה בתחתית.
מגישים מיד עם תבלינים ורטבים על פי בחירתך.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0