המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
טורפים את הביצים בקערה בינונית יחד עם הקמח, מלח וסוכר.
ממשיכים לטרוף עד שכל הגושים נעלמים לגמרי.
תוך כדי ערבוב מוסיפים את החלב, אם הבלילה נוזלית מדי, מוסיפים עוד כף קמח ומערבבים.
מוסיפים את הפירות ומערבבים בעדינות בתנועות קיפול, עד שהם מתפזרים בבלילה.
מחממים מחבת בינונית (מומלץ טפלון) עם מעט שמן.
יוצקים לתוכה כמות של חצי מצקת מהבלילה, פעם אחר פעם ובמרווחים, בהתאם לגודל המחבת.
מנמיכים ללהבה בינונית וממתינים עד שנוצרות בועות במרכז כל פנקייק.
הופכים, מטגנים כדקה וחצי נוספות ומוציאים מהמחבת. מגישים חם.
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0