טורפים בקערה גדולה את כל חומרי הפנקייק לבלילה אחידה. מוסיפים את התמרים, קוביות התפוח והאגוזים, ומערבבים.
*ניתן להמיר את החלב במיץ תפוחים טבעי באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
0 דקות
משמנים מחבת גדולה, ומחממים אותה.
שלב 3
0 דקות
יוצקים בעזרת מצקת למחבת מהבלילה כ-½ מצקת לפנקייק. מקפידים שיהיה בין הפנקייקים מרווח כדי שלא יידבקו זה לזה.
שלב 4
3 דקות
מטגנים כ-3 דקות, עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק. הופכים בעזרת מרית ומטגנים דקה או שתיים נוספות.
שלב 5
0 דקות
מעבירים לצלחת הגשה.
שלב 6
0 דקות
מעבדים בבלנדר או במעבד מזון את כל חומרי הרוטב. אם הרוטב סמיך מדי, אפשר להוסיף מיץ תפוזים עד לקבלת המרקם הרצוי.
בתיאבון!
שלב 1
מתוך
6
טורפים בקערה גדולה את כל חומרי הפנקייק לבלילה אחידה. מוסיפים את התמרים, קוביות התפוח והאגוזים, ומערבבים.
*ניתן להמיר את החלב במיץ תפוחים טבעי באותה הכמות. לתשומת לבך, החלפת הרכיב יכולה לשנות את הערכים התזונתיים של המתכון.
שלב 2
מתוך
6
משמנים מחבת גדולה, ומחממים אותה.
שלב 3
מתוך
6
יוצקים בעזרת מצקת למחבת מהבלילה כ-½ מצקת לפנקייק. מקפידים שיהיה בין הפנקייקים מרווח כדי שלא יידבקו זה לזה.
שלב 4
מתוך
6
מטגנים כ-3 דקות, עד שמופיעות בועות על פני הפנקייק. הופכים בעזרת מרית ומטגנים דקה או שתיים נוספות.
שלב 5
מתוך
6
מעבירים לצלחת הגשה.
שלב 6
מתוך
6
מעבדים בבלנדר או במעבד מזון את כל חומרי הרוטב. אם הרוטב סמיך מדי, אפשר להוסיף מיץ תפוזים עד לקבלת המרקם הרצוי.
בתיאבון!
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0