מערבבים היטב את כל החומרים חוץ מהשמן לתערובת חלקה. התערובת צריכה להיות נוזלית כמו בלילה, אבל לא מימית.
שלב 2
0 דקות
יוצקים כף שמן למחבת טפלון ומניחים על אש בינונית. כשהשמן חם מורחים אותו היטב על כל המחבת בעזרת מגבת נייר. המחבת צריכה להיות משומנת בשכבה דקיקה שבדקיקות של שמן. לא שלולית!
שלב 3
0 דקות
יוצקים למחבת מהתערובת. אם רוצים פנקייקס קטנטנים כף או שתיים לפנקייק. אם רוצים גדולים יותר מצקת שלמה.
שלב 4
0 דקות
מטגנים עד שנוצרות בפנקייק בועות. מרימים את שוליו בעזרת ספטולה או מזלג ומציצים. אם הוא הזהיב למטה הופכים. אם הוא ממש השחים סימן שצריך גם להפוך וגם להנמיך להבה.
שלב 5
0 דקות
מטגנים כך את כל הפנקייקס ומגישים עם מייפל, נוטלה, ריבה או כל דבר מתוק שאוהבים.
שלב 1
מתוך
5
מערבבים היטב את כל החומרים חוץ מהשמן לתערובת חלקה. התערובת צריכה להיות נוזלית כמו בלילה, אבל לא מימית.
שלב 2
מתוך
5
יוצקים כף שמן למחבת טפלון ומניחים על אש בינונית. כשהשמן חם מורחים אותו היטב על כל המחבת בעזרת מגבת נייר. המחבת צריכה להיות משומנת בשכבה דקיקה שבדקיקות של שמן. לא שלולית!
שלב 3
מתוך
5
יוצקים למחבת מהתערובת. אם רוצים פנקייקס קטנטנים כף או שתיים לפנקייק. אם רוצים גדולים יותר מצקת שלמה.
שלב 4
מתוך
5
מטגנים עד שנוצרות בפנקייק בועות. מרימים את שוליו בעזרת ספטולה או מזלג ומציצים. אם הוא הזהיב למטה הופכים. אם הוא ממש השחים סימן שצריך גם להפוך וגם להנמיך להבה.
שלב 5
מתוך
5
מטגנים כך את כל הפנקייקס ומגישים עם מייפל, נוטלה, ריבה או כל דבר מתוק שאוהבים.
מתכון כ-PDF
לשתף עם חברים
הסכמה לכניסה לאתר חיצוני
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
הערות 0