המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות.
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
מערבבים היטב את כל החומרים חוץ מהשמן לתערובת חלקה. התערובת צריכה להיות נוזלית כמו בלילה, אבל לא מימית.
יוצקים כף שמן למחבת טפלון ומניחים על אש בינונית. כשהשמן חם מורחים אותו היטב על כל המחבת בעזרת מגבת נייר. המחבת צריכה להיות משומנת בשכבה דקיקה שבדקיקות של שמן. לא שלולית!
יוצקים למחבת מהתערובת. אם רוצים פנקייקס קטנטנים כף או שתיים לפנקייק. אם רוצים גדולים יותר מצקת שלמה.
מטגנים עד שנוצרות בפנקייק בועות. מרימים את שוליו בעזרת ספטולה או מזלג ומציצים. אם הוא הזהיב למטה הופכים. אם הוא ממש השחים סימן שצריך גם להפוך וגם להנמיך להבה.
מטגנים כך את כל הפנקייקס ומגישים עם מייפל, נוטלה, ריבה או כל דבר מתוק שאוהבים.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הערות 0