המתכון הזה נוצר עבור 4 מנות. לחץ כאן
שימו לב! כשמספר המנות גדל זמן הבישול עשוי להתארך. בתחילת הבישול השתמשו במים ותבלינים במידה, בשלב מאוחר יותר הוסיפו עוד, במידת הצורך
בחר מרשימת המרכיבים
שמים את הסלמון בקערה. מוסיפים 3 כפות רוטב בסיס ומערבבים.
מחממים תנור ל-200 מעלות.
מרתיחים מים לפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן. מסננים ומצננים.
חותכים את כל הירקות לפרוסות.
מחממים שמן זית במחבת רחבה ומטגנים את הבצל והגזר עד לריכוך. מוסיפים את הקישואים ומטגנים יחד דקה. מוסיפים את יתר הירקות.
לקראת התרככות הירקות מוסיפים 4-6 כפות רוטב בסיס, לפי הטעם.
אופים את הסלמון בתנור החם במשך 7 דקות.
מוסיפים את הפסטה לירקות ומערבבים היטב. מוסיפים רוטב, מלח ופלפל לבן.
אופן ההגשה: מסדרים בצלחת את הירקות המוקפצים ומעליהם קוביות סלמון. ניתן להוסיף מעט בוטנים וכוסברה קצוצה או בצל ירוק. בתיאבון!
לחצת על קישור שמעביר אותך לעמוד חיצוני. זכור שאיננו אחראים לתוכן המתפרסם שם. תוכל לקרוא עוד על המדיניות שלנו כאן.
תודה על הדירוג!
ניסית את המתכון? איך יצא?
יש לך הערות לשיפור? נשמח לשמוע בתגובות
לחץ על מספר הכוכבים שתרצה להעניק
שלח
הצג מתכונים נוספים
הערות 0